Informatie voor Autobedrijven

Exclusive Financial Lease biedt u als autobedrijf in het exclusieve segment een extra service om uw exclusieve auto’s bij een grotere doelgroep aan te bieden en daardoor uw verkoopkansen te vergroten. Wij investeren ruim in Google Adwords om onze site goed gepositioneerd te hebben. Tevens wordt dit ondersteund door Facebook acties en ander social media. Hier kunt u van mee profiteren!
Het is tevens mogelijk dat u gebruik maakt van onze Exclusive Financial Lease Module voor uw eigen website. De Lease calculator zal dan zichtbaar zijn op uw eigen website. Wij hanteren lage lease tarieven; dit zal de koop voor de klant nog aantrekkelijker maken. Het plaatsen van uw voorraad op de website van Exclusive Financial Lease gaat geheel geautomatiseerd middels een koppeling met het CRM pakket waar uw autobedrijf mee werkt. Bijvoorbeeld: AutoData, Autotelex, VWE of Hexon.

autodata-financial-lease

 

autotelex-financial-lease

 

hexon-financial-lease

 

 

vwe-financial-lease

 

Bent u als autobedrijf geïnteresseerd om uw exclusieve auto’s op de site van Exclusive Financial Lease te plaatsen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.