Over ons
Exclusive Financial Lease is een online lease platvorm voor de zakelijke klant in het luxe auto segment. Samen met onze aangesloten partners brengen wij vraag en aanbod op het gebied van exclusieve auto’s bij elkaar. Een leaseovereenkomst voor een exclusief object vraagt net een stukje extra aandacht en expertise. Exclusive Financial Lease is onafhankelijk, wij werken met meerdere banken en financieringsmaatschappijen. Dat is de reden dat wij altijd het aanbod met de scherpste prijs en de beste voorwaarden aan onze klanten voorleggen. De financial lease aanvraag van uw exclusieve auto wordt binnen 24 uur door ons afgehandeld.

Voorraad aangeboden auto’s met financial leasetarieven
Staat uw favoriete auto niet bij ons op de site; ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht.
U kunt altijd uw lease offerte bij ons laten vergelijken.

Investeren in uw auto
Een financial lease op uw auto is makkelijker te verkrijgen dan een financial lease of financiering op een ander bedrijfsmiddel. Doordat de waarde van een auto, op ieder moment, op een eenvoudige manier is te bepalen kunnen de maatschappijen dit positief meenemen in hun risicoanalyse. Als u moet kiezen voor een financial lease tussen een auto of ander bedrijfsmiddel, kies dan een financial lease voor de auto zodat u uw liquiditeiten achter de hand houdt voor andere investeringen die moeilijker te financieren zijn.


 

ronald-burwinkelRonald Burwinkel – info@exclusivefinanciallease.nl

OPRICHTER / EIGENAAR

Ronald is specialist op het gebied van autolease. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. Renault Credit Nederland, Barter Finance en Ribank als Algemeen directeur. In 2006 is hij Burwinkel Finance gestart. Door zijn jarenlange ervaring en kennis werd dit zeer succesvol. Snelheid, objectief advies en bereikbaarheid staan bij hem hoog in het vaandel.

 


 

cecile-kuipersCecile Kuipers – info@exclusivefinanciallease.nl

OPRICHTER / EIGENAAR

Cécile heeft veel ervaring in financiële dienstverlening en is werkzaam geweest bij diverse grote banken en financieringsmaatschappijen waaronder Renault Financiering en Ribank als accountmanager. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en zoeken naar de beste oplossing voor uw financial lease zijn haar sterke punten.

 rutgerRutger Peters – info@exclusivefinanciallease.nl

LEASE ADVISEUR

Rutger heeft de afgelopen 10 jaar zijn ervaring opgedaan bij diverse financiële dienstverleners, waaronder Volkswagenbank, Stern Finance en Bovemij Financiële Diensten. Door zijn ruime kennis en ervaring heeft hij op iedere vraag antwoord en kan hij u voorzien van het juiste advies.