Zoals BMW het zelf aangeeft; “BMW maakt het rijden geweldig”. Dit merk kenmerkt zich door souplesse, klasse, een hoge kwaliteit en een sportief karakter.

BMW een topmerk in het hoge segment

BMW is een Duitse fabrikant die zowel auto’s als motorfietsen produceert. De geschiedenis van het merk vindt zijn oorsprong in de luchtvaart. Ook het bekende logo van BMW heeft een verwijzing naar het verleden, men kan hier een propeller in herkennen. BMW geeft aan dat dit de kleuren van de Duitse deelstaat Beieren zijn. Naast BMW is het merk ook verantwoordelijk voor de productie van de bekende Mini’s en zijn exclusievere broer Rolls-Royce.

Een BMW rijden via Financial Lease?

Een BMW zakelijk rijden middels een Financial Lease? Exclusive Financial Lease maakt het mogelijk. Via onderstaande voorraad kunt u zoeken naar een BMW naar keuze. Bij een financial lease wordt u direct economisch eigenaar en wordt de auto op uw balans geactiveerd. Wilt u de auto liever op uw privénaam in verband met de bijtelling, vraag ons naar de mogelijkheden. Doordat uw BMW altijd een bepaalde waarde blijft vertegenwoordigen kunt u ervoor kiezen een gedeelte van de auto niet af te lossen middels een slottermijn. Zo profiteert u van een lage maandlast. Financial lease is de populairste leasevorm onder ondernemers!

BMW elders gevonden? Ook dan gelden onze scherpe tarieven. Exclusive Financial Lease rekent geen extra administratie- en afhandelingskosten. Vraag een offerte en vergelijk!

 • BMW 5 Serie M550d xDrive High Executive *B&W/TV/MASSAGE/I

  FIRSTGEAR

  Specificatie

  2019
  Diesel
  23000
  Automaat
  Lease vanaf € 1302.98 Bekijk deze auto
 • BMW X7 xDrive30d High Exe *LASER/STAND/SKYLOUNGE*

  FIRSTGEAR

  Specificatie

  2019
  Diesel
  3000
  Automaat
  Lease vanaf € 1694.27 Bekijk deze auto
 • BMW 5 Serie ALPINA B10 BITURBO TOURING ALLRAD (608 PK)

  VD_AKKER

  Specificatie

  2018
  Benzine
  15530
  Automaat
  Lease vanaf € 1730.14 Bekijk deze auto